Κατέβασέ τον ΔΩΡΕΑΝ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα λάβεις στο email σου τον χάρτη!

Τα μαγικά γλυκά της Λίνας - Πραλίνας

Κάποτε η μάγισσα Λίνα- Πραλίνα ζούσε στο κάστρο Σοκολατάριουμ.
Το κάστρο αυτό ήταν παγίδα για όσους προσπαθούσαν να μπουν μέσα. Στην είσοδο του, χάριζε στους επισκέπτες σοκολάτες πραλίνας κι εκείνοι ξέχναγαν με μιας που βρίσκονταν και τι ήθελαν να κάνουν. Οπότε έφευγαν, δίχως να μπουν σε αυτό. Μια μέρα πήγαν επίσκεψη στο κάστρο παιδιά από την κατασκήνωση «Τα χαρούμενα Μανιτάρια». Δεν έφαγαν όμως τις σοκολάτες γιατί πίστευαν ότι μέσα θα έβρισκαν περισσότερες! Γι’ αυτο λοιπόν τους υποδέχτηκε η μάγισσα Λίνα- Πραλίνα!
Αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήξερε ότι άμα τους χαρίσει μια μοναδική περιπέτεια θα την αγαπούσαν κι εκείνα! Ετοίμασε γρήγορα ένα γλυκό και τους το προσέφερε. Όταν τα παιδιά το δοκίμασαν, βρέθηκε το καθένα με τους φίλους του σε διαφορετικό μέρος!
Άλλα πήγαν στο δάσος Σπανάκριουμ, άλλα στο δάσος Παντζάριουμ, άλλα στο δάσος μπροκόλια, ενώ άλλα βρέθηκαν στη λίμνη της λεμονάδας. Μέχρι και στη θάλασσα με φουσκωτά σωσίβια βρέθηκαν μερικά, μέσα δηλαδή στο Βυσσιναϊκό Πέλαγος! Φυσικά και τα παιδιά ξετρελάθηκαν με αυτή την περιπέτεια και πέρασαν τρομερά!
Από τότε κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται την μάγισσα και εκείνη ξέρει τι θα τους προσφέρει!